Σε εξέλιξη βρίσκεται το Παγκόσμιο Συνέδριο για την Διακυβέρνηση στο Ντουμπάι, όπου αποφασίζεται δήθεν η στάση που θα πρέπει να κρατήσουν οι μελλοντικές κυβερνήσεις.
Στο εν λόγω συνέδριο που θα κρατήσει για τις επόμενες δύο μέρες, παρουσιάστηκαν μερικά από τα πλέον «επαναστατικά τεχνολογικά επιτεύγματα», που κατά τους ιθύνοντες του Συνεδρίου θα είναι ικανά στο να εδραιώσουν μία νέα εποχή για την ανθρωπότητα.
Πιο συγκεκριμένα μιλώντας κατά τη σημερινή έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου για τη Διακυβέρνηση στο Ντουμπάι, ο Μίτσιο Κάκου είπε πως η επιστήμη θα κυριαρχήσει με ένα τέταρτο κύμα ανακαλύψεων στο μοριακό επίπεδο σε συνδυασμό με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία.
«Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα είναι τόσο φθηνοί που θα κοστίζουν μια δεκάρα», δήλωσε ο Μίκιο Κάκου απευθυνόμενος στους συνέδρους. «Θα είναι διαθέσιμοι παντού και οπουδήποτε».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τεχνολογία θα μας φέρει φακούς επαφής που θα συνδέονται με το Ιντερνετ, αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι, ψηφιακή ταπετσαρία που θα απαντά σε ερωτήσεις και ιατρικές συσκευές MRI σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου.
Μοιάζουν…πολύ ελκυστικά όλα αυτά για το «ιδανικό» μέλλον της ανθρωπότητας; Όλα τα παραπάνω ωστόσο προϋποθέτουν μία ανθρωπότητα χωρίς τους ανθρώπους να πρωταγωνιστούν! Το κλειδί είναι η «άνετη διαβίωση» που την παρουσιάζουν σαν το μεγάλο παγκόσμιο δόλωμα.
Με κινητήριο μοχλό λοιπόν την -γνωστή στους Έλληνες- «αναδιανομή του πλούτου», το παγκόσμιο κράτος με συνοπτικές διαδικασίες θα αδρανοποιήσει όλους τους ανθρώπους.
Την «νέα αναδιανομή του πλούτου» στις ανθρώπινες κοινωνίες προανήγγειλε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συνέδριο, η Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο στην ομιλία της για στήριξη των κατώτερων και μεσαίων στρωμάτων.
Με αφορμή και εισηγήσεις στο συνέδριο για «δικαιότερη κατανομή του παραγόμενου πλούτου στις ‘κατώτερες τάξεις’», η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και την παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε ιδιαίτερα τη χώρα, καταβάλλει προσπάθειες ώστε να αναρρώσει η χώρα κρατώντας την κοινωνία στα πόδια της με στόχο να εφαρμοστούν διάφορες πρακτικές αναδιανεμητικά.
Σημείωσε επίσης ότι σήμερα αυτές οι φωνές αυξάνονται και «το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται», ενώ οι πρακτικές (ανακοπής της ανόδου) αφορούν την αναδιανομή του πλούτου και την στήριξη των κατώτερων και μεσαίων τάξεων «ακριβώς για να πάμε ενάντια σε αυτό τον λαϊκισμό».
Πως ακριβώς όμως θέλουν να πετύχουν την λεγόμενη «αναδιανομή του πλούτου» στις high tech μελλοντικές κοινωνίες; Αναδιανομή ως προς τι και ποιους;
Βλέπουμε πως απόλυτος στόχος της Νέας Τάξης είναι οι κοινωνίες στις οποίες όλοι οι άνθρωποι θα είναι επιβεβλημένα ίσοι. Κανείς δεν θα δικαιούται να διαφέρει ούτε ως προς τα πιστεύω του ούτε ως προς την οικονομική-κοινωνική του κατάσταση.
Εξίσωση λοιπόν προς τα κάτω, με τα κατάλληλα επιδόματα, αφού φυσικά οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται καν να δουλεύουν. Θυμηθείτε τι έλεγε σχετικά πρόσφατα ο Έλον Μασκ: